Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü Koordinasyon Kurulu, 2025 yılının ilk toplantısını gerçekleştirmek üzere Denetimli Serbestlik Müdürlüğü hizmet binasında bir araya geldi.
Cumhuriyet Başsavcı Vekilimiz Hasan GÜNDÜZ’ün başkanlığında ve Kocaeli Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürü Gülçin KARSAVURAN TÜRKKAL ' ın sunumlarıyla gerçekleştirilen toplantıda; çocuk teslim işlemleri ile ilgili yaşanan sorunlar ve çözümleri hususunda görüşmeler yapıldı.. Aynı zamanda koordinasyon kurulu toplantısına katılan kurumlar ile işbirliği yapılarak Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen iş ve işlemler hakkında bilgilendirme toplantısı yapılmasına karar verildi. Ardından koordinasyon kurulu üyelerinin görüş ve önerileriyle toplantı sona erdirildi.
Koordinasyon kurulu üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür eder, toplantıda alınan kararların hayırlı olmasını dileriz.
Körfez Mahallesi Hafız Binbaşı Cd. No:5 P.K: 41040 İzmit / KOCAELİ
0262 332 18 63-67
Faks: 0262 331 23 09
kocaelicbsadalet.gov.tr
